Info Transport

  1.  Pentru prima comandă plasată de clienţii noi într-un termen de 14 zile calendaristice după înregistrare transportul este gratuit, cu respectarea obligatorie a valorii minime a comenzii.
  2.  Comanda minima este de 300 lei, fără excepţii! Pentru comenzile cu valoarea între 300 lei şi 999 lei preţul transportului este de 30 lei. Pentru comenzile cu valoarea între 1000 lei şi 1999 lei transportul este gratuit. Pentru comenzile cu valorea de peste 2000 lei transportul este gratuit şi beneficiaţi de o reducere de 10% din valoarea fără TVA a comenzii. Valorile sus mentionate se referă la valori ale comenzii cu TVA inclusă.
  3.  Preţul transportului este fix, indiferent de situarea localităţilor de destinaţie faţă de centrele curierului.
  4.  Comenzile se livrează în ordinea plasării lor în funcţie de disponibilitatea produselor în stoc. De regulă acest termen se incadrează in 4-5 zile lucratoare. În sezonul de Crăciun, Paşti şi Black friday, datorită volumului mare de comenzi la firmele de curierat, coletele pot avea întârzieri faţa de termenul de livrare estimat. În aceste cazuri nu ne putem asuma responsabilitatea.
  5. Vanzatorul va asigura ambalarea corespunzatoare a Produselor, si va asigura transmiterea documentelor insotitoare.
  6. Vanzatorul va efectua livrarea Produselor numai pe teritoriul Romaniei.