Cum Plătesc ?

Cum platesc?  1. Preturile Produselor afisate in cadrul site-ului www.flowertrends.ro nu includ T.V.A.
  2. Pretul, si modalitatea de plata sunt specificate in fiecare Comanda. Vanzatorul va emite catre Cumparator o factura pentru Produsele livrate, obligatia Cumparatorului fiind sa furnizeze toate informatiile necesare emiterii facturii conform cu legislatia in vigoare.
  3. Vanzatorul va transmite Cumparatorului factura aferenta Comenzii ce contine Produsele vandute de E-commerce expert consulting.S.R.L., cu exceptia Produselor vandute de partenerii E-commerce expert consulting.S.R.L., precum şi pentru orice alte plati aferente Comenzii, exclusiv in format electronic, prin adaugarea facturii in Contul Cumparatorului sau prin posta electronica, la adresa de e-mail mentionata de Cumparator in Contul sau.
  4. Pentru o corecta comunicare a facturii aferente Comenzii, Cumparatorului ii revin obligatiile de a-si actualiza ori de cate ori este cazul datele din Contul sau si de a accesa informatiile si documentele aferente fiecarei Comenzi, existente in Cont.
  5. Prin aceasta modalitate de comunicare Cumparatorul, accesand Contul sau, va detine o evidenta a facturilor emise de E-commerce expert consulting.S.R.L., putandu-le salva si arhiva la randul sau in orice moment si in orice modalitate pe care o doreste.
  6. Prin trimiterea Comenzii, Cumparatorul isi exprima acordul sa primeasca facturile in format electronic prin adaugarea acestora de catre E-commerce expert consulting.S.R.L. in Contul sau prin intermediul postei electronice, la adresa de e-mail mentionata in Contul sau.
  7. In cazul in care aceste informatii sunt indisponibile mai mult de 24 de ore in Cont, te rugam sa ne sesizezi acest aspect pe adresa de mail: office@flowertrends.ro.

8 Datele cardului de plata ale Utilizatorului/ Cumparatorului nu vor fi accesibile pentru E-commerce expert consulting.S.R.L. si nici nu vor fi stocate de catre de E-commerce expert consulting.S.R.L. sau de catre procesatorul de plati integrat in Site, ci doar de catre institutia de autorizare a Tranzactiei sau o alta entitate autorizata sa presteze servicii de stocare date de identificare a cardului, despre a carei identitate Utilizatorul/ Cumparatorul va fi informat, anterior introducerii datelor.

  1. Pentru motive de securitate a Tranzactiilor Utilizatorul/ Cumparatorul este sfatuit sa nu ramana logat pe Site. Divulgarea parolei de acces in cont nu este permisa si se recomanda folosirea unei parole cu caracter puternic de securitate (de ex.: sa contina cel putin opt caractere, incluzand litere, cifre si caractere speciale).
Modalitati de plata:

1 Plata cu ajutorul cardului bancar - in momentul primiri facturi in format electronic (0% comision)

2 Internet Banking - de pe pagina clientului de internet banking, 0% comision

3 Ramburs la curier, in cazul in care comanda va fii livrata prin firma de curierat (plata in numerar)

4 Plata prin virament bancar - din banca clientului (OP)

 

Plata se va face în contul următor:

E-commerce expert consulting.S.R.L.

Banca: Raiffeisen Bank SA Odorheiu Secuiesc

Cont RON: RO26 RZBR 0000 0600 2032 7730

Cod SWIFT: RZBRROBU

CUI: RO 37523440

După ce aţi achitat vă rugăm să ne trimiteţi copia după ordinul de plată scanată, pe e-mail la office@flowertrends.ro
1 Plata cu cardul -cu ajutorul cardului bancar in momentul primiri facturi in format electronic

prin mobilPay, cel mai popular procesator de plati din Romania, va avea un buton de plata direct pe facturi. La click pe butonul de plata, clientul tau ajunge intr-o fereastra securizata, unde are toate datele facturii precompletate, in asa fel incat iti poate plati factura cu cardul in cateva clipe.